my sweet supporters..^_~

Tuesday, 31 January 2012

♥ Kantoi Yang Paling malu ♥

Assalamualaikum..^^

Aku baru kahwin & duduk dgn bini aku berdua. Aku ni ada tabiat suka mkn telur rebus. Tak tau la kenapa, sedap agaknya. Sejak aku kahwin , tabiat tu kurang sikit sebab bini aku masak sedap2 tapi dah lame jugak lah aku tak pekena telur rebus ni.

So, ceritanya bulan lepas balik dari kerja, kereta aku rosak, aku call bini aku dan cakap aku balik lambat sebab kena menapak.... Sebab lapar sgt , otw tu, aku singgah kedai makan , ada telur rebus ! apelagi , aku makan nasi dengan telur rebus lah dan order lagi buat ratah. Sebelum balik aku bungkus lak, wat makan smbil berjalan balik. kenyang yg amat, maklumlah balas dendam sebab lama tak makan.

Buka je pintu rumah, bini aku ckp "abg, ada 'surprise'.." smbil sengih2 dia tutup mata aku and ikat dengan kain hitam and pimpin aku ke meja makan. Aku pun duduk, dia siap pesan jgn try2 nk buka ikatan. Aku nak gi toilet sebab perut start buat hal, tp malas nak spoilkan 'surprise' bini. Aku pun tahan je le dulu .

Tetiba telefon bini aku berbunyi, dia angkat dan pergi jauh dari meja. Aku agak jelah , sampai ke dapur rasanya dia pergi. 'Peluang ni !', aku pun kentut sebab dah dari tadi aku tahan . bau boleh tahan sebab makan banyak telur . ok, lagi sekali.. aku pun angkat sebelah punggung dan lepas lagi satu das! PRUTT! bau memang tak hingat, aku pun tak tahan.. lama plak bini aku ni, aku tak sabar nak tahu surprise dia. Aku rasa nak kentut lagi.. aku bangun, tonggeng dan PROTT!!.. fuhh lega. bau macam bangkai.. dekat 2,3minit baru bau hilang..

Pastu bini aku datang & mintak maaf sebab lmbt, dia pun jerit 'SURPRISE!! HAPPY BIRTHDAY ABG!!' Lupa pulak hari ni bday aku, dia suh aku buka kain pnutup mata, aku buka.. mulut aku terus melopong..
ya allah, malu nyer.. mane nak sorok muke "aku"  nieyh

ALAMAK!!! aku tengok merah padam muke bapak dan mak mertua aku, adik2 ipar aku, duduk keliling meja makan. Bos dan jiran sebelah rumah aku pun ade?! Aku nak cover malu, aku pi la tanya bapak mertua aku, 'dah lama ke pak smpai?' Slamber je bapak mertua aku jawab , '"dah lama, sbelum kentut pertama lagi!!"
NOTA KELI: Bayangkan anda di posisi "AKU"..?? Ape yg anda akan buat..?? Hehe.. Malu beb.. !!

..SUDA BACE..?? COMMENT LAR SIKIT..^_^

6 suka bagi nasihat kat ani:

Teenager Housemaid said...

heheh..da perna baca cerite ni..
hehehe..
memang malu giler..hahaha

teha said...

kalau aku dah lari masuk bilik kot.. malu kot !

TK said...

haha!!! lawak giler.. tu la, lepaskan sesuka hati lagi...

fadh leyanie said...

wahaha..kalau kntut berbunyik tak bau kuat,ok la tu.

yana said...

Yana tag Hunny Bunny kat Segmen nie...
http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2012/02/saya-join-pasti-dapat-doodle.html

yana said...

Jom Join bloglist yana
http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2012/02/first-ever-bloglist.html